Добро пожаловать на один из крупнейших сайтов знакомств для общения и отношений в сети интернет. На нашем ресурсе Вы можете найти новых друзей или крепкие отношения, случайные связи или настоящую дружбу. Обширная база анкет наших пользователей, поможет Вам найти именно того человека, которого Вы не смогли встретить раньше. Регистрируйтесь бесплатно на нашем сайте знакомств и получайте полный доступ ко всем его возможностям.
Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Оля, 43 - 3 апреля 2010 17:28

Все
У людей є такий звичай: коли вони зберуться разом – чи то вдома за обідом, чи у знайомих, чи на роботі, чи, як буває у Львові, біля пам'ятника Шевченку, – то починають говорити, як виправити світ , як зробити його кращим. [B]Ми ж поміркуємо протягом цього часу, як виправити самих себе. [/B](с) Любомир Гузар

[B]Хрест — це любов. [/B]Нам важко вповні прийняти хрест: ми можемо йти за хрестом, за Ісусом, як багато за Ним пішло, ми можемо навіть визнати Його Сином Божим, як це зробив Петро, однак є загроза пізніше відректися Ісуса. Тому помиляється той, хто вважає, що хрест — це щось таке, що трапляється тільки раз у житті. Насправді [B]нести хрест — означає щоденно приймати те, що Господь нам посилає, ставити Бога на першому місці. [/B]Як це втілити в нашому житті? Потрібно прийняти те, що Бог нам дає, довіритися Йому. Ось, для прикладу, я запланував собі якусь поїздку і перед виїздом зламав ногу, лежу нерухомо в ліжку. Тоді мушу прийняти це, сказавши Богові: я планував інакше, але Ти дозволив, щоб я зламав ногу, значить це краще, ніж я мав би кудись їхати. Ось що означає прийняти все.

Бог — прекрасний педагог: Він не вимагає від нас, щоби ми, вийшовши з церкви, відразу дали себе розіп'яти на хресті, або щоб ми зробили щось понад свої можливості. Тому Він нас до цього готує. Господа можна порівняти з досвідченим тренером спортивної команди, який готує спортсменів до майбутніх досягнень. Коли добрий бігун пробіжить певну дистанцію, усі йому плескають. І він собою задоволений. Однак тренер, який знає, що треба зробити, щоб «витягнути» з людини якомога більше, каже: «Біжи швидше, біжи дальше». Якщо бігун послухає свого тренера, то, можливо, стане олімпійським чемпіоном. Так само і Господь Бог готує нас до того, щоб ми змогли прийняти усі Його дари. Він хоче зробити нас кращими, але ми часто не піддаємося, впираємося і тому не можемо піти далеко вперед. Однак милостивий Господь не покидає нас, вдається до різних засобів, чи то до заохочення, чи навіть до хвороби, нещастя, одне слово, усіма способами хоче нас підготувати прийняти Його дар.

[B]Кожна хвилина нашого життя запрограмована Богом, кожна дрібниця нашого життя — це школа, це нагода прийняти Господній дар. А в сумі все це означає нести хрест.[/B] Нас іноді дивує те, чому терплять порядні люди, а злодіям і бандитам живеться добре. Читаючи життя святих, ми дізнаємося, що їхнє життя було безперервним ланцюгом терпінь. Тому коли Господь Бог посилає нам терпіння, ми повинні Йому дякувати, бо Він нас готує до чогось більшого. І що ближче до Бога, то важче. Такий закон.

[B]Через хрест Господь хоче не мучити нас, а звільнити, показати, що все ми отримуємо від Нього. Роздумуючи над своїм життям, стараючись зрозуміти, як Бог нас веде, ми починаємо усвідомлювати, що ми, люди, є тими, хто просить, надіється, довіряє і отримує. Ісус Христос сказав: «якщо Ви не станете такими, як діти, не увійдете в Небесне Царство». Дитина не має турбот: вона знає, що тато і мамa її люблять, що вони про неї подбають, що вона від них усе отримає. Тільки тоді, коли ми дійдемо до дитинного розуміння свого ставлення до Бога, почуватимемося вільні і щасливі. Господь Бог веде нас до цього своїми щоденними маленькими випробуваннями, тим, що ми називаємо хрестом. [/B] (c) Любомир Гузар

взяла тут: http://www.ugcc.org.ua/87.0.html

[B][COLOR=darkblue]Я ж хочу усіх Вас привітати з найбільшим християнським святом Воскресіння Христового!
Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки.
Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов!!!
Христос Воскрес![/COLOR][/B]
Добавить комментарий Комментарии: 0

JBE.ru - баннерная сеть


создано в студии Создание веб-сайтов. Воронеж. Медиа-Лайм - (4732) 34-36-83             



Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.